Verbouwing Coghe

Vorige   | Volgende
Ligging: privé

Verbouwen van een woning.

De bestaande toestand was een typisch treintjes-koterij-toestand, waardoor het zicht naar de tuin nihil was. Door dit alles af te breken en te vervangen door een keuken-ontbijtruimte is de beleving met de tuin optimaal.
Deze beleving werd nog versterkt door deze te bouwen als een tuinpaviljoen in de vorm van een octagon.
De verbinding met de bestaande living is een passage met ramen(uitzicht op de tuinmuur met hoppeplant).
Tegen de gemene muur werden de badkamer en berging voorzien.





Kuiperstraat 30 - 8800 Roeselare | Tel/Fax: 051/24.27.22 | Gsm: 0476/637.490 | info@architectpaulverbanck.be
© Architect Paulverbanck 2019 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring | Site by Plenso
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info